Lütfen bekleyin..



Seven’ler Ahşaba Hayat Veriyor

14 Ağustos 2017, 18:25 - Okunma: 1862

Batman ve bölgede ahşap ve mobilya işçiliğinde, ‘Seven Ahşap’ tarih yazıyor. Ahşaba adeta hayat veren firma, kısa zamanda Batman ve bölgenin vazgeçilmez markası oldu. Sahipliğini tecrübeli mobilya ustalarından Enver Seven’in yaptığı ‘Seven Ahşap’ 20 yıldan bu yana doğa sevenlerin vazgeçilmez adresi olmayı başardı.

Endüstri Meslek Lisesinde ahşap ile tanıştığını belirten Enver Seven, bunu kendisine meslek ve sanat haline getirdiğini söyledi. Ceviz, Meşe, Gürgen, kestane, Ihlamur, Dişbudak ve tüm ağaç çeşitlerini işçilik ve sanatla birleştirerek farklı tasarımlar ortaya çıkardıklarını belirten Enver Seven, Batman’dan kaliteli işçilik ve tasarımlarından sonra, benzer çalışmalarının Ankara’da yapıldığını söyledi.
KAMELYA VE SEDİR GÖZDE
Batman’da son zamanlarda kamelya ve Sedir’lerin büyük rağbet gördüğünü belirten Enver Seven, Pergole, bank, masa, sandalye, koltuk, mobilya ve tüm ağaç ürünlerine rağbetin arttığını söyledi. Seven; “Cafe sektörü, taziye evleri, villaların merdivenleri, mobilya takımları ve aklınıza gelebilecek tüm ağaç işlerini büyük bir ustalıkla yapıyor ve garantili satıyoruz.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Enver seven
2592 gün önce
Büyük emek veren biz emekçilerin yanında olan büyük düşünen değerli ve saygın Osman Mirpaşa Seyrek teşekkür ederiz SEVEN AHŞAP 05323961064
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=