Lütfen bekleyin..



Rockwell İş Ayakkabısı İşlevsel Özellikleri

02 Şubat 2022, 12:10 - Okunma: 1240

Ayak yaralanmaları birçok iş kolunda meydana gelen kazalar sonucu oluşmaktadır. Özellikle maden, inşaat, sanayi sektöründe ayağa malzeme düşmesi vb. kazalar oldukça fazla meydana gelmektedir. Bu gibi çalışma şartları içerisinde iş ayakkabısı giymek gereklidir hatta zorunlu hale getirilmelidir.

Hangi tip ayakkabıya ihtiyaç duyulduğuna çok iyi karar verilmelidir. Örneğin bazı kimyasalların ayağa dökülmesi doku kaybına neden olabilir bu yüzden kimyasallara dayanıklı bir ayakkabı tercih edilmelidir. Sektöre göre ihtiyaç değişikliği gösteren bu ayakkabıları farklı çeşitleriyle Rockwell’de bulmak mümkün. Rockwell iş ayakkabısı birçok farklı koruyucu alanlara sahip olması nedeniyle iş yerinde güvenliği sağlayacaktır.

İş Ayakkabısı Nasıl Olmalı?

İş ayakkabıları çelik ara tabanı sayesinde ayağa batabilecek malzemelerden korumalı. Elektrik direnci çok iyi olmalı ki olası elektrik problemlerinde iletkenliği sayesinde korumalı. Rockwell iş ayakkabısı tüm korumaları sağlayan bir ayakkabıdır. Kompozit burunlu olması sayesinde ayağa düşebilecek ağır bir eşyaya karşı korumalı. Soğuğa ya da ısıya karşı etkili olmalı ve su geçirmemeli. İş yerinde ayakları her türlü risklere karşı koruma kalkanı oluşturacak niteliklere sahip olmalı. 

Rockwell iş ayakkabısı için https://www.sanayiden.com/rockwell-is-ayakkabisi-5050-523 sitesinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=