Lütfen bekleyin..



Basın Sözcüsü Çelik’ten kenetlenme çağrısı

31 Ocak 2022, 18:09 - Okunma: 595

Petrolspor basın Sözcüsü Emin Çelik, İzmir deplasmanında son dakikalarda kaçan penaltıya üzüldüklerini belirterek, kalan 14 maçta da sahaya 3 puan için çıkacaklarını ifade etti. Çelik, “Öncelikle İzmir deplasmanında takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Kazanmak için sahaya çıktığımız maçta rakiplerimizin de takıldığı haftada 1 puanla İzmir deplasmanından

takımımız dönüyor. Son dakikalarda kaçırdığımız penaltı golüne bizlerde üzülüyoruz. İkinci yarıda daha iyi futbol oynayan Petrolsporumuz, galibiyeti kaçıran taraftı. Yeni transferlerimiz de oynamaya başladı. Bundan sonraki maçlarda daha da iyi oynayan bir Petrolsporumuz sahada olacaktır. Kalan 14 maçımıza da her maçta olduğu gibi, Pazar günkü Gözgözler maçına da 3 puan için sahaya çıkacağız. Sosyal medyada takımımıza destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ederiz. Bu birlik ve beraberliğimizle sezon sonunda ligi lider bitireceğimize inanıyoruz.

Tüm taraftarlarımızı Pazar günü sahamızda oynayacağımız Gözgözler maçına davet ediyoruz. İç sahada hiçbir rakibe puan vermemek için futbolcularımız sahada taraftarımız tribünde kendine yakışan mücadeleyi sürdüreceklerine inanıyoruz. Bu kenetlenmeyle Batman'ın başarısı da kaçınılmaz olacaktır” diye konuştu. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=