Lütfen bekleyin..



Petrolspor Şampiyonluk için kenetlendi

27 Ocak 2022, 15:09 - Okunma: 659

Pazar günü Bergamaspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Petrolspor hazırlıklarını tamamlayarak İzmir Bergama’ya hareket etti. Rakip Bergamaspor 22 puanla 12. Sırada yer alıyor. Lig lideri Petrolspor bu maçıda kayıpsız atlatarak Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak istiyor. Petrolspor’un İzmir Atatürk stadyumunda oynanacak olan maçını TRT Kirdi canlı olarak yayınlayacak.

Petrolspor as başkanı ve Futbol Şube sorumlusu Mustafa Balaban Zorlu maç öncesinde gazetemize yaptığı açıklamada Şampiyonluk hedefinden sapmamak için bu maçtanda galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini açıkladı. Balaban açıklamasında ”Ekibimize, sporcularımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Moral ve Motivasyon olarak iyi durumdayız. Bizleri soğuk havada yağmur’da çamurda, kışta destekleyen tüm taraftarlarımıza Batman halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Bergamaspor maçından galibiyetle dönme hedefiyle İzmir’e gidiyoruz. Takım olarak Adım adım şampiyonluğa yaklaşıyoruz Biz inandık taraftarlarımızda inansın. Futbolcularımız sahada elinden geleni yapıyor. Önümüzde şampiyonluk var, başkada bir hedefimiz. Yok” dedi. Ligde 43 puanla lider olan Petrolspor en yakın rakibine 7 puan fark attı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=