Lütfen bekleyin..



Petrolspor Ara Transferi tamamladı

25 Ocak 2022, 16:05 - Okunma: 559

Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik, Emre Pehlivan transferiyle, transfere son noktayı koyduklarını söyledi. Hafta sonu kendi sahasında ağırladığı Fatsa Belediyesporu mağlup ederek Şampiyonluk yolunda önemli 3 puan alan Petrolspor Ara transfer sürecini de tamamladı.Batman Petrolspor 2. Ligden aldığı Emre Pehlivan ile 2021-2022 transfer sezonunu kapattı. 2. Lig ekiplerinden Kırşehir

Belediyespor takımından transfer edilen Emre Pehlivan ile Takımın kadrosuda şekillendi. Transfer sezonunu kapattıklarını belirten Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik “Petrolspor olarak 2021-2022  sezonunda transferimiz kapattık. Kadromuza 4 sporcu dahil oldu. Tüm transferlerimiz birbirinden kaliteli. Takıma kısa zamanda uyum sağlayacaklarına eminim. Takım içerisinde moral ve motivasyon üst düzeyde. Bu yıl Şampiyon olmak için güçlü bir yönetim teknik kadro ve sporcu kardeşlerimiz var. Kent ve takım birbiriyle kenetlenmiş durumda. Sayın Valimizin ve taraftarlarımızın desteğiyle bu seneki hedefimiz olan Şampiyonluğa ulaşacağız.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=