Lütfen bekleyin..



Petrolspor Fatsa engelini tek golle geçti 1-0

23 Ocak 2022, 16:38 - Okunma: 516

3.lig 1. Grupta şampiyonluk için mücadele eden Petrolspor sahasında karşılaştığı Fatsa Belediyesporu 1-0 mağlup etmeyi başararak şampiyonluk yolunda önemli 3 puan kazandı. Maçta rakibine üstün bir futbol sergileyen Kırmızı beyazlılar sayısız gol fırsatından yararlanamadı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda rakibine gol için yüklenen Petrolspor Akın, Savaş, Aykut ve Okan’la çok sayıda net pozisyonu değerlendiremedi. Maçta hakem Petrolsporun 2 net penaltısını vermedi. Karşılaşmanın 86. Dakikasında Aykut Çift’in kafa golüyle Petrolspor 1-0 öne geçerek karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Kırmızı beyazlılar maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Kütahyaspor‘un berabere kalması nedeniyle Lider Petrolspor en yakın rakibine 7 puan fark attı.“GALİBİYET HERKESE ARMAĞAN OLSUN”Alınan galibiyetin son derece önemli olduğunu belirten Petrolspor basın sözcüsü Mehmet Emin Çelik, alınan galibiyeti bütün taraftarlara ve Batmanlılara armağan ettiğini söyledi. Çelik yaptığı açıklamada; “Biz sahamızda 3 puan kazanırken, rakibimiz Kütahya Belediyespor takımının sahasında puan kaybetmesi bizler için daha çok önem arz etti. Liderliğimizi sürdürmenin keyfini yaşarken, aradaki puan farkı tekrar 7ye yükseldi. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Amacımız bu sezon takımımız 2. Lige çıkarmaktır. Herkesi canı gönülden kutluyorum.” diye konuştu.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=