Lütfen bekleyin..



Petrolspor yönetimi güçleniyor

07 Ocak 2022, 13:29 - Okunma: 745

TFF 3. Lig 1. Grup lideri Batman Petrolspor’da yönetim kurulu vali Hulusi Şahin öncülüğünde toplanarak yeni kararlar aldı. Petrolspor kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş’ında katıldığı toplantıda kentin sevilen 2 iş adamına önemli görev verildi. Petrolspor yönetim kurulu üyesi Mustafa Balaban’a As başkanlık ve Futbol şube sorumluluğu, Emin Çelik’e ise basın sözcüsü görevi verildi.

BALABAN VE ÇELİK’E YENİ GÖREV 

Perolspor basın sözcüsü Orhan Güzel İse Hukuk işlerinden sorumlu asbaşkanlık görevine devam edecek. Yalçın Güneştekin 2. Başkan olarak Bayram Demirhan ise Asbaşkanlık görevlerine devam edecek . Petrolspor’da taraftar sorumluluğunada Yönetim kurulu üyeleri Fırat Özdemir ile Hikmet Celbek görevlendirildi. 3. Ligde başarıdan başarıya koşan ve ligi 8 puan farkla kapatan Petrolspor’da yönetim kurulunun güçlenmesi taraftarlarıda sevindirdi. Batman Valisi Hulusi Şahin’in büyük destekleriyle bugünlere gelen Kırmızı Beyazlılar 2. Yarıda da bu başarısını devam ettirerek Petrolspor’u Şampiyon olarak 2. Lige yükseltme hedefinde bulunuyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=