Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu, Asgari Ücreti Değerlendirdi

20 Aralık 2021, 12:54 - Okunma: 955

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan asgari ücrete ilişkin değerlendirmede bulundu.Açıklanan 4.250 TL’lik yeni asgari ücret bir nebze olsun çalışanlarımızı rahatlatmaya yönelik bir rakamdır ASKON Başkanı Nasıroğlu “Çok ciddi yeni adımların atıldığını gördük. Gerek çalışanlar

için ve gerekse de işverenler için ciddi emek sarf edilmiş. İşverenler olarak asgari ile yetinmemeli çalışanlarımızı enflasyona karşı ezdirmeyecek ölçüde ücretlendirmeler yapmalıyız.
Bu bağlamda yükü hafifletebilmek için işverenler olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız ama hükümetinde bölgemize pozitif bir ayrımcılık yapıp bölgedeki yatırımcılarımıza Ülkemizin üretim gücünün korunması, istihdamın artması, destek ve teşviklerin artarak devam etmesi için ilimize ve bölgeye ilave tedbirlerin alınması iş dünyası olarak en büyük beklentimizdir. Yoksa yeni yeni gelişen başta ilimiz ve bölgenin tümünden istihdama yönelik üreten işverenlerimiz bu yükün altında ezilmiş olacaktır. 2022 yılı için önceki yıla göre yaklaşık %50 oranında bir artışla net 4 bin 250 TL olarak belirlenen asgari ücretin Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=