Lütfen bekleyin..



Başkan Geylani gençlere sahip çıktı

12 Aralık 2021, 15:33 - Okunma: 514

Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Beldeye bağlı 3 amatör takıma çeşitli spor malzemeleri desteğinde bulundu. Batman’a Bağlı Balpınar Belediyesi tarafından beldede futbol oynayan Balpınarspor, Zorköyspor,Segirkaspor’da 3 amatör takımda oynayan 66 sporcuya eşofman, forma, eldiven, krampon, ayakkabı ve çeşitli spor malzemesi desteğinde bulundu.

BALPINAR’LI GENÇLER MEMNUN
Batman’ın en büyük nüfuslu beldesi olan, Balpınar Belediyesi vatandaşlara birçok hizmetin yanında beldede bulunan 3 amatör takımında oynayan sporculara da 50 bin liraya spor malzemesi yardımında bulundu. 
Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani; Balpınar beldesinde 3 amatör takımda oynayan 66 sporcuya 50 bin liralık malzeme desteğinde bulunduklarını belirterek, "Eşofman , forma, eldiven, krampon ayakkabı ve çeşitli spor malzemesi desteğinde bulunduk.

Gençlerimiz spor oynasınlar kötü alışkanlıklar edinmesinler ve uzak dursunlar diye bizde bu gençlerimize sahip çıkıyoruz. Elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olacağız. Bundan sonrada bu sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz.Spor malzemeleri alan sporculardan duydukları memnuniyeti belirterek, belediye başkanı Geylani'ye teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=