Lütfen bekleyin..



Lider Petrolspor sahasında hezimete uğradı 1-5

12 Aralık 2021, 15:31 - Okunma: 673

3. lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Petrolspor sahasında ağırladığı Kütahyaspor’a kendi sahasında 1-5 mağlup olarak Batmanlı sporseverlere büyük bir üzüntü yaşattı. Son 2 haftada kendi sahasında 5 puan kaybeden Kırmızı Beyazlılar Türkiye liglerinin namağlıp unvanını kaybederken Petrolspor sahasında aldığı mağlubiyetle büyük bir şok yaşattı. Batman’lı sporseverlerin büyük desteği altında

maça çıkan Petrolspor 38. Dakikasında rakip oyuncu Talha’nın golüyle 0-1 mağlup duruma düşerken, 42. Dakikada Muhammet‘in golüyle skoru 0-2 yaptılar. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya yine golle başlayan Kütahyaspor 47. Dakikada Muhammet 61. Dakikada Bilal’in golüyle skoru 0-4 yaptı. 75. Dakikada Muhammet skoru 0-5 yaparken, uzatma dakikalarında Aykut Petrolspor adına bir gol atarak skoru 1-5 yaptı. Karşılaşmada bir varlık gösteremeyen Petrolspor aldığı mağlubiyetle namağlup unvanını kaybederken, zorlu Arnavutköy maçı öncesinde büyük bir moral çöküşü yaşadı.                                                      
TAKIMI ŞİMDİDEN ŞAMPİYON İLAN EDİP REHAVETE KAPTIRDILAR!
Batman Valisi Hulusi Şahin’in büyük desteğiyle bugünlere gelen ve 10 milyon TL’yi aşan bütçeye sahip Petrolspor’da yaşanan bu düşüş herkesi şoke etti. Birlik beraberlikten uzak bir futbol sergileyen Petrolspor’da hırs ve mücadeleden bir eser yoktu. Petrolspor’u rehavete kaptıran Batmanlı bazı gazeteci meslektaşlarımız takımın elde ettiği bu süreçte büyük bir rol oynadılar. Takımın önünde zorlu maçlar olmasına rağmen takımı şimdiden şampiyon ilan edip rehavete kaptıran ve show yapan bazı meslektaşlarımız Petrolspor’un bu hale gelmesine ön ayak oldular. Kırmızı Beyazlıların bu kötü gidişatına şimdiden önlem alınması istenirken, önümüzdeki hafta oynanacak olan Arnavutköy maçı için acil önlem alınması istendi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=