Lütfen bekleyin..



Tek Taş Pırlanta Ürünleri

08 Aralık 2021, 11:34 - Okunma: 1076

Kaliteli bir pırlanta seçerken 4 ana özellik vardır. 4C olarak adlandırılan bu ölçüler karat Ağırlığı, Berraklık, Renk, Kesim şeklindedir. Farklı minerallerin farklı yoğunlukları olduğundan dolayı pırlantanın karat ölçüsü farklı olacaktır. Kadınların vazgeçilmezi tek taş pırlanta çok şık ve gösterişli bir yakı ürünüdür. Tek taş pırlanta göz kamaştırır. Düğünler de vazgeçilmesidir.

Kaliteli bir pırlanta seçerken 4 ana özellik vardır. 4C olarak adlandırılan bu ölçüler karat Ağırlığı, Berraklık, Renk, Kesim şeklindedir. Farklı minerallerin farklı yoğunlukları olduğundan dolayı pırlantanın karat ölçüsü farklı olacaktır. Kadınların vazgeçilmezi tek taş pırlanta çok şık ve gösterişli bir yakı ürünüdür. Tek taş pırlanta göz kamaştırır. Düğünler de vazgeçilmesidir.

Beyaz renge en yakın olan en değerli pırlantalar rengi. Çünkü kalitesiz bir görünüme sahip olan rengi sarıya yakın olandır. Beyaz pırlantalara nazaran biraz daha İçerisinde daha fazla leke bulunduğu için fiyatı da daha düşük olur.  Çıplak gözle bakıldığında lekelerin görülmesi bu mümkün olmaz.

Kadınların vazgeçilmezi olan pırlantadır göz kamaştıran pırlantalar tek taş pırlanta ile kadınlara cezbetmektedir.

Pırlanta Alıp Satarken Zarar Edilir Mi?

Firmadan firmaya veya satın aldığın kuyumcuya göre tek taş pırlanta satarken değer kaybı değişmektedir. Eğer tek taş pırlanta aldığınız yer meşhur markalardan biriyse değer kaybı satın aldığınız TL fiyatı üzerinde %50 kadar değer kaybetmektedir.

Kaliteli ve uygun olarak tek taş pırlantalarınızı şık modelleri ile https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzuk sitesinden rahatlık ile ve güvenle alabilirsiniz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=