Lütfen bekleyin..



Hortum Rekoru

08 Aralık 2021, 11:31 - Okunma: 1098

Rekor aradaki bağlantıyı sağlayan bir ekipmanıdır. Hortum rekoru da çoğunlukla su boruları arasındaki eklemeleri bağlamak için kullanılır. Farklı boyutlarda ve kaplamalarda bulunan hortum rekorları ani basınçlara karşı koruma sağlar.

Rekor aradaki bağlantıyı sağlayan bir ekipmanıdır. Hortum rekoru da çoğunlukla su boruları arasındaki eklemeleri bağlamak için kullanılır. Farklı boyutlarda ve kaplamalarda bulunan hortum rekorları ani basınçlara karşı koruma sağlar. Kalın ve daha ince çeşitleri bulunan hortum rekorlarını kullanılacak bölgeye göre seçmek önemlidir. Kullanılacak boru parçası inceyse buna uygun rekor kullanımı gerekir. Kalın boyutlu olanlarda ise basıncın fazla olma olasılığından dolayı daha kalın hortum rekorları tercih edilmelidir. Doğru malzeme kullanımı yapılan işin daha çok dayanmasını sağlar. 

Hortum Rekoru Fiyat Aralıkları

Daha çok su boruları için kullanılan hortum rekoru; diğer bazı sıvı maddelerin geçeceği borular içinde kullanılabilir. Hortum rekoru seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntılar vardır. Kullanılacak borunun özelliği ve basıncın oranı seçilecek olan hortum rekorunu değiştirir. Ayrıca farklı malzemelerden üretilmiş hortum rekoru çeşitleri de vardır. Hortum rekorları; bağlayacağı boruların ağzına uygun olmalıdır. Gevşek ya da çok sıkı olması yapılan işin tutmamasına yol açar. Birçok çeşitte ve fiyat aralıklarında bulunan hortum rekoru modellerine https://www.sanayiden.com/hortum-rekoru  internet adresinden ulaşabilirsiniz. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=