Lütfen bekleyin..



Fen Ekiplerinden Yoğun Çalışma

29 Mart 2017, 17:00 - Okunma: 1076

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı Fen Yol ekipleri, Yeni yolların açılması, ıslah edilmesi, stabilize malzemenin serimi ve depolanması, yol onarım ve refüj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. KIRILAN REFÜJLER ONARILIYORYılmaz Güney Sineması yıkım ve moloz atma çalışmasına devam eden ekiplerimiz sırasıyla; Jandarma İlçe merkez komutanlığı saha söküm ve dolgu çalışması, Bahçelievler Mahallesinde yeni sokak açma ve moloz atma çalışması, Şantiye alanı saha düzenleme ve temizleme çalışmasına devam etti.

Cadde ortasında zaman zaman araç çarpmaları ve benzeri nedenlerle yıkılan refüjleri de onaran ekiplerimiz bu tür aksaklıkların yaşandığı yerlerin bildirilmesi durumunda en kısa sürede müdahale edeceklerini belirttiler. 
Öte yandan Koçerler Bulvarı asfalt yama hazırlık çalışmasına başlayan yol ekipleri devam etmekte olan Bahçelievler Mahallesi stabilize ve PMT dolgu çalışmasını bitirdi. Zaman zaman yaşanan trafik kazaları nedeniyle zarar gören yol ve sanat yapılarının onarımını sürdüren Sanat Yapı - Tamir/Bakım Birimimiz ise Karo, bazalt, kilitli parke taşı, bordür kaplama bakım onarımı işlerine devam ediyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=