Lütfen bekleyin..



Özel İdarede Uğur Girgin’in performansı yükseliyor

15 Kasım 2021, 14:33 - Okunma: 1286

Özel İdare Gençler birliği spor’un başarılı oyuncusu Uğur Girgin oynadığı güzel futbol ile takdir topluyor. Futbol hayatına Yeşiltepespor’da başlayan Girgin beğeni toplayarak Petrolspor’a transfer olmuştu. Ancak yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle bir süre futboldan uzak kalan Girgin tekrar Teaiaş spor’la anlaşma sağlayarak takımıyla 1 şampiyonluk yaşadı.

Sağ ve sol açık olarak oynadığı futbolla başarından başarıya koşan Girgin 72 Batman spor’da da 1 yıl oynadıktan sonra geçen yıl Özel İdare Gençlerbirliğine transfer oldu.   Gün geçtikçe performansı yükselen Girgin takımların ilgisini çekiyor. Üstün performansının yanında attığı gollerle takımını adeta sırtlayan Girgin’in hedefi ilerleyen dönemde yeninden Petrolspor forması altında başarıdan başarıya koşmak. Batman’lı sporseverlerin sevgisini kazanan Girgin daha fazla çalışarak başarısını arıtmaya devam edeceği mesajını verirken, 3 ligde grup lideri olan Petrolspor’un yanında olduklarını ve canı gönlünden desteklediklerini belirtti. Uğur Girgin önceki gün oynanan Enerji Gençlikspor maçından takımınım 17. Dakikadaki golünü kaydetti. Oynadığı futbolla sporseverlerin takdirini kazandı  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=