Lütfen bekleyin..



TMMOB futbol turnuvası başladı

11 Kasım 2021, 12:58 - Okunma: 749

Bu yıl 4.sü düzenlenen geleneksel TMMOB futbol turnuvasına rakipler arası karşılaşmalar hızla devam etmektedir. Turnuvanın amacı meslekler arası sosyal iletişimin sürekliliği ve yardımlaşma kültürün yayınlaşması için her yıl peryodik olarak düzenlenmektedir. TMMOB İl Koordinasyon Kurulu şu açıklamada bulundu: "Risk değerlendirmesi yapılması veya yaptırılması,

Çalışana görev verirken, çalışanın sağlık ve güvenlik yönünden işe uygunluğunu göz önüne alınması, Yeterli bilgi ve talimat verilenler dışındaki çalışanların hayati ve özel tehlike bulunan yerlere girmemesi için gerekli tedbirleri alınması,Sağlık gözetimi ile ilgili çalışmalar yapılması,Çalışanların görüşlerinin alınması ve İSG yönetim sürecine katılımlarını sağlamakla yükümlüdürler.Bilahare burada vurgulamak istediğim bir önemli konuda işçi emekçi kardeşlerimizin “bana birşey olmaz” mantığından vazgeçerek tedbirlere sonuna kadar uymaları ve işverenin getirdiği önlemlere riayet etmeleri elzemdir.Bütün bu bilgiler ışığında tüm yetkili yasa koyucu mercilere sesleniyoruz derhal bir paradoks haline gelen bu yasayı günümüz şartlarına uygun bir halde TMMOB ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve fikirlerine başvurarak bilime akla insafa uygun bir halde düzenleyiniz. Sermaye ve rant kesimlerinin çıkarlarına göre yapılacak bu düzenlemeler devam ederse ölümler ve yaralanmalar kaçınılmaz şekilde devam edecektir. bu vebalin altından kalkmak mümkün olmayacaktır"

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=