Lütfen bekleyin..



Küçüklerin tiyatro ilgisi

04 Kasım 2021, 12:01 - Okunma: 796

Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Batman Belediyesi’nin Kasım ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Kültür merkezi konferans salonunda düzenlediği “Benim Güzel Pabuçlarım” adlı tiyatro oyunu, küçüklerinde ilgisini çekti.İluh Tiyatrosu, “Benim Güzel Pabuçlarım” adlı tiyatro oyununu öğrencilere sahneledi.

Yaklaşık 1 saat süren tiyatro oyununu öğrenciler, alkışladı. 7’den 77’ye herkesimi tiyatroyla buluşturmaya kararlı olduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı: “Kasım ayı etkinlikleri kapsamında Pazartesi akşamı yetişkinlere yönelik konferans salonumuzun kapılarını tiyatro için açmıştık. Salı günü de kapılarımızı küçük öğrenciler için açtık. Kasım ayında Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in destekleriyle yapacağımız 34 etkinlikte 7’den 77’ye herkesimi düşündük. Sayın Valimiz Hulusi Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dediler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=