Lütfen bekleyin..



Abonesiz su kullanıcılarına abone

04 Ağustos 2017, 14:08 - Okunma: 1037

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, BASKİ (Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü)'nün son 10 ayda gerçekleştirdiği çalışmaları kamuoyuyla paylaştı.

Gerek  internet-whatsapp hattımıza, gerek Belediyemiz santrali ve gerekse de Alo 153 Beyaz Masa, BASKİ müdürlüğümüzün 185 numaralı arıza kayıt ve iletişim şefliğimize yapılan şikâyetlerin anında değerlendirildiğini ifade eden Başkan Vekili AKSOY, Batman kent merkezinde eski alt yapıdan kaynaklanan sorunların zamanla ortadan kaldırıldığını belirterek şikâyetlerin minimum düzeye indirildiğini söyledi. 
Su, Kanalizasyon ve Yağmur sularından gelen şikâyet ve arızaların bilgi sistemine işlendiğini hatırlatan Başkan Vekili AKSOY,  son 10 ayda toplam 14000 şikayet talebinin değerlendirildiğini bunlarında ilgili birimlere yönlendirildiğini ifade etti.
Belediye tarafından halka verilen suyun amacı dışında kullanımının önüne geçmek amacıyla yapılan ev ve işyeri kontrollerinde 17487 adreste yapılan denetimlerde abonesiz olduğu tespit edilen su kullanıcılarının aboneliğinin gerçekleştirildiği belirtildi. 
BASKİ Müdürlüğümüz, 19.09.2016 tarihi itibariyle 92167 olan abone sayısını  20.07.2017 tarihi itibariyle 100113 aboneye ulaştırmayı başardı.|

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=