Lütfen bekleyin..



Ev Araba

31 Ekim 2021, 11:40 - Okunma: 780

Birikim yaparak ev araba almak isteyenler için süreç oldukça zor ve yorucu olacaktır. Acil nakit ihtiyaçları nedeniyle yeterli miktarda para biriktirmek tahmin edilenden daha zor olabilir.

Birikim yaparak ev araba almak isteyenler için süreç oldukça zor ve yorucu olacaktır. Acil nakit ihtiyaçları nedeniyle yeterli miktarda para biriktirmek tahmin edilenden daha zor olabilir. Bu nedenle alternatif yöntemler denemek işe yarayacaktır. Genellikle bu noktada akla ilk gelen yöntem kredi çekmektir. Ancak kredilere uygulana vade farkları ve faiz oranları ev ya da araba almayı tahmin edilenden daha maliyetli hale getirebilir. Özellikle ev kredileri daha uzun vadeli ve yüksek tutarlı olup geri ödeme miktarı daha da yüksektir.

Maliyetleri minimum düzeyde tutarak ev araba sahibi olmak için en avantajlı yöntem Eminevim’dir. Kredi ödemeden ya da faiz vermeden yatırım yapmayı mümkün hale getiren Eminevim sisteminde ekstra bir masraf yoktur. Tüm ödemeler kullanıcıların aylık gelir seviyelerine göre planlanır. Üstelik ev ya da araba alırken herhangi bir konum sınırlaması da yapılmaz. Yani katılımcılar diledikleri şehirden ya da bölgeden evlerini alabilirler.

Ev Araba Almanın Kolay Yolu

Eminevim sahip olduğu özellikler sayesinde tüm vatandaşlar için ev araba almanın kolay yoludur. Ülkenin dört bir yanına hizmet veren sisteme isteyen herkes dahil olabilir Kira öder gibi ev ve araba sahibi olmayı mümkün hale getiren sistemde düşük taksit fırsatları değerlendirilebilir. Her aya özel olarak kampanyalar düzenlenmekte olup bunlar sayesinde araba ya da ev almak daha da kolaydır. Yapılan kampanyalardan faydalanmak için Eminevim şubeleri ziyaret edilebilir, müşteri hizmetleri ile iletişim kurulabilir ya da online kayıt formu doldurulabilir. Formdaki cep telefonu bilgisine en kısa süre içerisinde müşteri temsilcileri tarafından geri dönüş yapılır. Buna alternatif olarak online görüntülü şube seçeneği ile de en yakın şube ile iletişim kurulup birebir görüşme yapılarak kampanyalar için kayıt oluşturulabilir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=