Lütfen bekleyin..



Petrol City AVM’ye görkemli açılış

29 Ekim 2021, 13:36 - Okunma: 1905

Güneydoğu’nun incisi Batman’da yapımı tamamlanan Petrol City AVM’nin açılışı kalabalık bir topluluğun katılımıyla gerçekleşti. Yoğun ilgi gören açılışa Vali Hulusi Şahin, Batman eski Milletvekili Ataullah Hamidi, Kurum müdürleri, STK temsilcileri ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Açılışta Petrol City AVM yönetim kurulu başkanı Aydın Keleş’in açılış konuşmasıyla başlayan programda Batman eski Milletvekili

 Ataullah Hamidi ile Vali Hulusi Şahin birer konuşma yaptılar. Açılışta AVM yönetim kurulu üyeleri Aydın Hamidi, Hüseyin Yıldırım, Selim Filiz misafirlerle yakından ilgilendi.  
 80 SEÇKİN MAĞAZA 
AVM yönetim kurulu başkanı Aydın keleş yaptığı konuşmada “Hipermarket, elektronik market, çocuk eğlence alanları, Cinemart Sinemaları ve toplamda 1.500 kişilik oturma kapasiteli yeme – içme alanına sahip Petrol City AVM; tüm ihtiyaçların tek seferde karşılanmasını sağlayacak 80 adet seçkin mağazadan oluşuyor. Ayrıca Petrol City, sahip olduğu 3.200 m2’lik yeşil teras alanıyla, alışverişin yanında sosyalleşmeye de olanak sağlayacak bir yaşam merkezi olarak konumlanıyor.” 


 ‘BATMAN’A İNANIN, BATMAN’A GÜVENİN’ 
Batman eski Milletvekili Ataullah Hamidi Batman’a modern bir AVM kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Batman’a ve bölgeye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. 
Petrol City AVM açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında Batman’ı parlak bir geleceğin beklediğini belirten Batman Valisi Hulusi Şahin ekledi: “Her yıl Batman nüfusu ortalama 20.000 kişi artıyor. Türkiye’de nüfusu en hızlı artan 4. il olan şehrimiz, aynı zamanda en genç nüfusa sahip iller arasında 7. sırada yer alıyor. Batman’a güvenin, inanın, bu şehirde gelecek var”.  


1500 KİŞİYE İSTİHDAM 
Yönetim ve kiralama hizmetleri JLL Türkiye tarafından yürütülen Batman Petrol City AVM, bölgeye sağlayacağı istihdam açısından da büyük önem taşıyor. 82.000 m2 inşaat alanı üzerine kurulu olan ve 300 milyon TL yatırım bedeline olan, 35.000 m2 kiralanabilir alanla bölgeye hareket getirecek AVM, yaklaşık 1.500 beyaz yakalıya istihdam sağlayacak. 


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=