Lütfen bekleyin..



Petrolspor Çatalcaspor’uda yendi 1-0

24 Ekim 2021, 13:13 - Okunma: 710

3. Lig 1. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor sahasında konuk ettiği Çatalcaspor’u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.Karşılaşmayı Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Deva Partisi İl Başkanı Melik Müjdeci, Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ve çok sayıda taraftar izleyerek takımımıza 90 dakika destek verdiler. Maçta Taraftarının da desteğini arkasına alan Petrolspor,

adeta oyunu rakip kaleye yığdı. İlk devrede kırmızı-beyazlı ekip üstün oynamasına rağmen gol yollarında başarılı olamayınca devre 0-0 bitti. Batman Petrolspor oyunda ki üstünlüğünü ikinci devrede de sürdürdü. Petrolspor ise yakaladığı pozisyonlarda rakip kaleciyi geçemedi. Çatalcaspor’da 69. dakikada Burak Kırmızı Kartla oyun dışı kalırken, Petrolspor da 76. dakikada İlyas Direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarında iki takımda 10 kişi oyuna devam etti. Petrolspor aradığı golü 87. dakikada sonradan oyuna giren Hasan Çavdar ile buldu. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu. Puanını 23’e çıkartan Petrolspor, bu hafta deplasmanda Sancaktepe spor ile karşılaşacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=