Lütfen bekleyin..



Eğitim Sen’den ‘Başarı Belgesi’ tepkisi

18 Ekim 2021, 15:55 - Okunma: 785

Eğitim Sen Batman İl Başkanı Nureddin Şimşek, Valiliğin Eğitim Sen’li eğitimcilere verilmesi gereken başarı belgelerinin verilmediğini belirterek, tepki gösterdi.Şimşek, “Batman Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2020-2021 Eğitim öğretim yılında ilimiz Fen Lisesinin mücavir alan dışında kalmasından kaynaklı, o okulun öğrencilerine yönelik

olarak Halk Eğitim Merkezinde yüz yüze eğitim kursları açtı. Fedakârlık temelinde bu kurslarda görev alan öğretmenlere Batman Valiliğince ‘Başarı Belgesi’ verildi. Ancak aynı çalışmalarda yer alan Eğitim-Sen üyesi öğretmenlere bu ödül verilmedi. Her yıl TÜBİTAK projesi kapsamında ilimiz okullarında onlarca proje hazırlanır. Bu projelerin hazırlanması sürecinde emek ortaya koyan eğitim emekçileri Ödül yönetmeliğinin amir hükmü kapsamında valilikçe ‘Başarı Belgeleri ‘ile ödüllendirilirler.2020-2021 Eğitim yılında hazırlanan projeler İçinde il düzeyinde bile 1. 2. ve 3. seçilenlerin tamamına İl Valisi ‘Başarı Belgesi’ vermesine karşın, bölge birden fazla birincilik elde eden projelerin Eğitim Sen'li koordinatörlerine başarı belgesi vermeyerek bir kez daha tarafsızlığına gölge düşürmüştür” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Özel Batman C1 Kurs Müdürü ve Eğitim Uzmanı Eyyup Konak, 17-18 Haziran tari..
Batman Final Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Bursluluk ve Kabul Sın..
Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fır..
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Pazaryeri Mahallesinde yapımı devam..
Eğitim Sen Batman Şube tarafından organize edilen 5 Ekim Dünya Öğretmenler ..
Batman’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda öğ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=