Lütfen bekleyin..



‘Hasankeyf turizmine Projelerle destek vereceğiz’

17 Ekim 2021, 14:33 - Okunma: 602

Vali Hulusi Şahin ’in katılımıyla turizm potansiyelini sürdürülebilir bir yaklaşımla geliştirmek için Hasankeyf Turizm Platformu 1. Toplantısı Hasankeyf Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleşti. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Ahmet Alanlı ‘nın açılış konuşması ile başlayan toplantı, Kaymakamımız Şenol Öztürk’ ün yapmış olduğu sunum ile devam etti.

 ‘HASANKEYF’İN TURİZM ANLAMINDA CİDDİ BİR POTANSİYEL VAR’
Toplantıda konuşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin “Hasankeyf serpiliyor, büyüyor ve güzelleşiyor. Hasankeyf’in turizm anlamında ciddi bir potansiyel var. Hem iç hem dış turizmde ciddi beklentilerimiz var ve her geçen gün bunlar gerçekleşiyor. Bu tür turizm platformları turizmin ilgisini doğru yöne yönlendirme anlamında ve geçmiş dönemlerde eski Hasankeyf’te yapılan hataların tekrarlanmaması anlamında çok değerli ve kıymetli. Bazı projeler inşaat halinde ve kısa zamanda hizmete girecek. Devasa bir millet bahçesi yapılacak. Valilik olarak hazırlamış olduğumuz projelerin finansmanı ile ilgili çalışıyoruz. Bunlar kısa zaman içerisinde çözümlenip o projeler Hasankeyf turizmine katkı sağlayacak.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=