Lütfen bekleyin..



İstanbul Petrolspor'lular derneğinde Özalp, güven tazeledi

28 Eylül 2021, 15:40 - Okunma: 765

Merkezi İstanbul’da bulunan İstanbul Batman Petrolspor Taraftarlar Derneği 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Savaş Özalp, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Marmara Place Hotel'de gerçekleştirilen tek listeli Seçimli Genel Kurul'da oyların tümünü alan Özalp, yeni dönemde de dernek başkanı oldu. Divan Başkanlığını Gazeteci Nizamettin İzgi,

 Divan Başkan Vekilliğini eski Kulüp Asbaşkanı Latif Gökdemir ve Yazmanlığını ise Eski Futbolcu ve Antrenörler Mehmet Boğa yaptı. Kongreye, İstanbul Batmanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Deniz, Güngören Batmanlılar Derneği Başkanı Mesut Sambur, Eğitimci Serkan Ekmen'in yanı sıra, çok sayıda davetlinin katıldığını belirten Başkan Özalp, “Derneğimizin Onur Kurulu'na seçilen kişiler daha sonra paylaşılacaktır. Bugün iş için Irak'ta olması gerektiği halde önceliği bize tanıyarak Davetimize icabet eden Kulübümüzün eski, gönlümüzün ise daimi Asbaşkanı Latif Gökdemir'e, Duayaen Gazetecilerimizden Nizamettin İzgi ve eski Futbolcu ve Antrenörlerimizden Mehmet Boğa'a teşekkür ederiz.

Davet edilen ve mazeretlerini bildirerek katılamayan İş Adamlarımız Gürgin Tufan, Ömer Akat, İlhan Müjdeci, eski Kulüp Başkanımız Aydın Gülmez'e ve Batman'da bulunan İkitelli Batmanlılar İl Derneği Başkanı İbrahim Halil Serik Başkanımıza tebrik mesajlarından ötürü teşekkür ederiz. Ayrıca, Kongremizin bitiminden hemen sonra bizleri arayarak Batman Petrolspor Yönetim Kurulu Üyeleri adına tebriklerini ileten Kulübümüzün Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel'e, Kongerimize ev sahipliği yapan Marmara Place Hotel'in Sahibi, Sason eski Belediye Başkanı Cuma Uçar'a ve kıymetli personellerine sonsuz teşekkür ederiz” dedi. Daha sonra kongreye katılım sağlayan, konuk, Yönetici ve Üyelere, Plaket, Teşekkür Belgesi ve Onur Kurulu'na seçilenlere Onursal Üyelik belgeleri takdim edildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=