Lütfen bekleyin..



All Alçı’dan Avrupa Standartlarında Üretim

01 Ağustos 2017, 16:51 - Okunma: 5522

Batman’ın ilk çok ortaklı şirketi olan Fernas All Alçı Batman ve Ankara’daki fabrikalarında Avrupa standartlarında üretim yapılıyor. Fernas’ın ürünleri Avrupa Ülkelerinin yanı sıra Ortadoğu ülkelerine de yapılıyor. GÜNLÜK 2 BİN TON ALÇI ÜRETİMİFernas All Alçı Batman Yönetim Kurulu üyesi M.Can Ortaboy’u önceki gün ziyaret ettik. Ortaboy ziyarette verdiği bilgide Batman’da All Alçı ve Teknogips fabrikalarında günlük 2 bin ton alçı ve yan ürünleri üretimi yapıldığını belirtti.

Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu ve Batmanlı iş adamları  tarafından kente kazandırılan All Alçı Fabrikası Batman OSB’deki ilk yatırımlar arasında bulunuyor. 
DOĞU AVRUPA VE ORTADOĞUYA İHRACAT
Türkiye Markası haline gelen ve İnşaat sektöründen büyük talep gören All Alçı ürünleriyle ilgili bilgi veren Ortaboy “ All Alçı olarak 15 yıldır bu sektördeyiz,Türkiyenin ilk ve tek yıldızlı TSE sertifikası alan firmayız. Alçı ,alçı plaka ve yapı kimyasalları fabrikalarında 300’e yakın çalışanımız var. Bims fabrikamızda Ağustos ayında faaliyete girecek. Türkiye genelinde 250 ana bayimiz, 800’e yakın alt bayimiz var. Batman’dan Irak ve İran’a ihracatımız var. Ankara’daki fabrikamızda ise Rusya Ukrayna, Bulgaristan ve Nijerya’ya dahil ihracat yapıyoruz.  Beton katkılarıyla ilgili yatırımlarımız var. Batman ve Ankara’da ürettiğimiz ürünleri Türkiye’nin tüm bölgelerine ulaştırıyoruz. Batman halkının yatırımcının inşaatçılarımızın ürünlerimize gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm çalışanlarımızla birlikte daha kaliteli ürün için var gücümüzle çalışıyoruz.”
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=