Lütfen bekleyin..



Bölgede En Başarılı Gençlik Teşkilatı Batman’da

01 Ağustos 2017, 16:50 - Okunma: 3041

20 bini aşkın genç üyesiyle Akparti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Emrullah Bardakçı yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Bölge illeri arasında en fazla sosyal etkinlik yapan, gençlere yönelik proje ve çalışma yapan Kuruluş olan Akparti Gençlik kolları son dönemde yoğun bir çalışma içine girmiş bulunuyor. Ekonomist olan Bardakçı, Marmara ekonomi Bölümü ve anadolu üniversitesi kamu yönetimi bölümü mezunu olurken, Dicle Üniversitesinde Yüksek Lisans siyaset bilimi ve Batman Üniversitesi işletme yüksek lisans bölümlerini okudu.

3 Üniversite bitiren ve bir çok sivil toplum kuruluşunda da görev alan Bardakçı eğitim birikimiylede dikkat çeken isimlerin başında geliyor.  
GENÇLERİN SİYASET KURUMLARINA İLGİSİ ARTTI
15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yaptığı aktif ve başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Başkan Bardakçı ardından 16 Nisan referandum sürecindeki aktif çalışmalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanlığına geldiği günden beri her gün seçim varmış gibi halkın arasında olan Başkan Bardakçı, her kesimden büyük destek görüyor. Genç nüfus oranında en genç iller arasında yer alan Batman’da Akpartiye katılım oranı her geçen gün artıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilme yaşını düşürmesiyle de gençler arasında siyaset kurumları daha fazla ilgi görmeye başladı. Batman’daki Başarılı Gençlik çalışmaları nedeniyle Akparti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş son 1 yılda 5 kez Batman’da ağırlandı. Genel Merkez’de Batman Gençlik Kollarının çalışmasından oldukça memnun olduğu dile getiriliyor. 16 Nisan Referandum sürecinde çalmadık kapı bırakmayan, gençlerle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek isteyen isimlerin başında gelen Emrullah Bardakçı Mübarek Ramazan ayında da 3500 aileyi ziyaret ederek kapı kapı gıda kolileri dağıttı. 2.5 yıldır bu görevi başarıyla yürüten Bardakçı Parti Genel merkezinin Bölgede yaptığı bazı inceleme heyetlerinede  katılıyor. Amatör spor branşlarında da her zaman destek sunan Bardakçı başarılı sporcuları ödüllendirdi. Medreselere ziyaret gerçekleştirerek sohbetlere katılan Bardakçı Sportif faaliyetlere de büyük destek verdi. Son Akparti MYK’ya 6 genç ismin girmesi ve seçilme yaşının düşürülmesiyle gençler arasında siyaset kurumlarına da ilgi artmış durumda…

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=