Lütfen bekleyin..



Kort Tenisine Rekor Başvuru

01 Ağustos 2017, 16:42 - Okunma: 1434

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde il spor merkezleri yaz spor kursları kapsamında açılan Kort Tenisine bu yıl rekor başvuru yapıldı. TP ve 19 Mayıs Mahallesinde bulunan Kort Tenisleri komplekslerinde verilen eğitimlere 15 yaş altı öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Bu yıl eğitim almak için başvuruda bulunan yaklaşık 500 öğrenci, İl Müdürlüğüne bağlı çalışan Mehmet Özer ve Sabahattin Alökmen nezaretinde çalışıyorlar. 
KORT TENİSİ POPÜLER OLDU
Kort Tenisi branşının Batman'da her geçen gün büyük ilgi gördüğünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, çalışmalarını 12 aya yaydıklarını söyledi. İl Müdürü Eren; "Kort Tenisi branşı 15 yaş altı çocuklardan büyük ilgi görmeye başladı.Burada ailelerin de büyük teşvik ve destekleri var. İlimizde tecrübeli antrenörlerimiz eşliğinde alt yapıya önem vermek şartıyla, kapımızı tüm halkımıza açtık. Özellikle çocuklarını çeşitli branşlara yönlendiren velileri tebrik ediyorum. Spor ve eğitim ayrılmaz bir bütün olmuştur" diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=