Lütfen bekleyin..



Petrolspor sezona 1 puanla başladı

05 Eylül 2021, 22:41 - Okunma: 976

Sezonun ilk maçında sahasında Bursa temsilcisi Bursa Yıldırımspor’u ağırlayan Batman Petrolspor, bir puana razı oldu. Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan evsahibi Petrolspor, ilk maçta umduğunu bulamadı. Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kurum müdürleri, Petrolspor yönetimi ve Pandemi döneminde ilk kez taraftadır izlediği karşılaşmada, ilk yarıda topa daha çok sahip olan

 konuk ekip öne geçti. Bursa ekibi, 33. Dakikada kornerden gelen topa ön direkte kafayı vuran Mahmut Güleç’in golü ile öne geçti: 0-1. İlk yarı konuk ekip Bursa Yıldırımspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle geçildi. İkinci devreye teknik direktör Zafer Hızarcı, oyuna Savaş Çakır ve Ferhat Canlı’yı oyuna alarak başladı. İkinci devreye daha istekli başlayan Petrolspor, beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi. 64. Dakikada sağ kanattan gelişen Petrolspor atağında golcü Aykut Çift, attığı güzel golle skora denge getirdi: 1-1. Golden sonra taraftarın da büyük desteğiyle rakip kaleye yüklenen Petrolspor, istediği golü bulamadı. Maçın son dakikalarında konuk takım Bursa Yıldırımspor’un ciddi ataklarına geçit vermeyen Petrolspor kalecisi Cihan Şentürk, kalesinde adeta devleşti. Karşılaşmada başka gol olmayınca karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı. Bu arada Petrolspor, Salı günü 15.00’da bu kez Ziraat Türkiye Kupası 1.tur maçında sahasında Sakarya temsilcisi Hendekspor’u konuk edecek. Karşılaşmayı A Spor naklen yayınlanacak.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=