Lütfen bekleyin..



SUÇİN: “HUZUR VE KARDEŞLİK İÇİN EVET”

29 Mart 2017, 16:51 - Okunma: 1811

Batmanın sevilen siyasetçilerinden, Akpartinin kurucu il başkanı ve Alikan Aşiretinin önde gelenlerinden olan M.Ali Suçin 16 Nisan’da Bölgeden güçlü bir evet çıkması için teşkilatla birlikte yoğun çaba sarfedip, herkesten daha çok çalışacağını söyledi. “REFERANDUMA DESTEK VAR”Bölgede tekrar bir barış sürecinin başlaması, anaların tekrar ağlamaması, eşitlik ve adalet için 16 Nisan’da evet diyeceklerini belirten Ali Suçin toplumun kesimlerinden destek gördüklerini açıkladı.

 “CUMHURBAŞKANINA SONUNA KADAR DESTEK” 
M. Ali Suçin Gazetemize yaptığı özel açıklamasında 16 Nisandaki Referandumla ilgili şunları söyledi. “ Bir kardeşiniz olarak Canı gönülden referanduma evet çıkmasını istiyorum. Ben bu partinin Kurucuları arasındayım. Kurucu il başkanıyım. Ben bu partinin felsefesini, icraatlarını seven bir insanım. Akparti çatısı altında bir dönem milletvekilliği yaptım. Akpartinin bu ülkeye daha güzel hizmetler vereceğine inandığım için onların yanında yer alıyorum. Çıkacak her karara saygılıyız. Ama halkımızın bu referanduma evet diyeceğine olan inancım tamdır. Evet çıkarsa, Başkanlık sistemine geçilirse her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. Mesele bir ülke hizmetidir. Bu şahsi bir mesele, çıkar için değildir. Herkesin görüşüne saygı duyacağız ki bu ülkede kardeşçe ve birlik beraberlik içinde yaşayalım.” Diyen Ali Suçin konuşmasının sonunda 16 Nisan tarihine kadar çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirterek Batman’da ilçe ve köy ziyaretleri, Kurtalan ve Siirttede çalışma yürüteceğini belirtti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=