Lütfen bekleyin..



Tarihin gölgesinde Sıra Gecesi

31 Ağustos 2021, 16:21 - Okunma: 846

Hasankeyf'te 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü etkinliklerde katılımcılardan tam puan aldı. Valilik, Belediye, Hasankeyf Kaymakamlığı, Hasankeyf Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Zafer Bayramının 99. yılı dolayısıyla Hasankeyf'te yamaç paraşütü, bisiklet turu, doğa yürüyüşü, kaya tırmanışı, dalış, kano ve tekne gezintisi gibi etkinlikler

 gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan Vali Hulusi Şahin, organizasyonda emeği geçen tüm kamu kurumları ve personellerine teşekkür etti. Hasankeyf'te düzenlenen sıra gecesinde yerel sanatçılar, turizmciler ile yaygın basın mensuplarına stres attırdı. Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, İl Genel Meclis üyesi Ömer Güzel, tur operatörleri ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı gecede davetliler, Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile diğer kurumlara sıkıntısız bir etkinliğe gece geç saatlere kadar sürdürdükleri için teşekkür ettiler.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=