Lütfen bekleyin..



Seyahat Acenteleri ve Tur Rehberleri ile bir araya geldi

29 Ağustos 2021, 15:18 - Okunma: 730

Hasankeyf İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk başkanlığında, Artuklu Üniversitesi ve Dika işbirliği ile yürütülen TRC 3. Bölgesi İnanç Turizm Rotası Oluşturma Fizibilite Projesi kapsamında, ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen seyahat acenteleri ve tur rehberleri ile Batman merkezde bulunan Mesopotamia Otel’de toplantı gerçekleştirildi.Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda,

 İlçemizde yapılan ve yapılmakta olan projeler video slayt yöntemi ile izleyicilere sunuldu. Ardından soru cevap şeklinde ilerleyen toplantıda Hasankeyf turizmi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
‘TURİZME ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ’
Kaymakam Öztürk yaptığı konuşmasında “Öncelikle ilçemize misafir olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Turizme çok büyük önem veriyoruz. İlçemiz Hasankeyf’in sahip olduğu tarihi ve kültürel güzellikleri ülkemize en iyi şekilde tanıtmak için acentelerden ve rehberlerimizden ilçemizde daha fazla zaman geçirmelerini, Tarihi ve Antik Kentimiz Hasankeyf’i tur planlarına dâhil etmelerini, tekne turları, kale bölgesi, müze gibi kültürel mekânları ziyaret etmelerini, yeme içme tesislerinden faydalanmalarını temenni ediyorum.” Dedi. Toplantı sonrası ilçemize gelen seyahat acenteleri ve tur rehberleri, ilçemizin tarihi yerlerini ziyaret edip sonrasında tekne turu yaparak ilçemizden ayrıldılar. Toplantıya, Kaymakam Şenol Öztürk, Şanlıurfa Rehberler Odası Başkanı Müslüm Çoban, Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serhat Harman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Seyahat Acenteleri ve Tur Rehberleri katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=