Lütfen bekleyin..



Recep Çiftçi Bronz Madalya kazandı

29 Ağustos 2021, 15:17 - Okunma: 877

Sportif faaliyetlere önem veren ve bu alanda öğrencilerini destekleyen üniversitemiz, Tokyo 2020 Paralimpik Olimpiyatlarına Judo branşında bronz madalya ile adını yazdırdı. 2020 Paralimpik Olimpiyatlarında Judo branşında ülkemizi temsil eden Üniversitemiz Beden Eğitimi ve

Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Recep Çiftçi, Venezuelalı rakibini yenerek olimpiyat üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti.
İLK MADALYAYI ALDI
Çiftçi, böylelikle olimpiyatlardaki ilk madalyayı da ülkemize kazandırmış oldu. Öğrencimizin başarısından duyduğu mutluluğu dile getiren Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, bu başarıların öğrencilerin gelişiminde çok önemli olduğunu söyledi. Batman Üniversitesi öğrencilerinin böylesine önemli müsabakalarda yer almasının ve başarı elde etmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Rektör Demir, öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlayacak her alanda destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Öğrencimizi tebrik eden Prof. Dr. İdris Demir, yeni başarılara imza atmak için heyecanlı olduklarını sözlerine ekledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=