Lütfen bekleyin..



Batman Park Gazetecileri ağırladı

30 Temmuz 2017, 16:55 - Okunma: 1969

Batman Park Yönetim kurulu, AVM’nin teras katında bulunan Life Point cafe’de düzenledikleri yemekli toplantıda yerel ve ulusal medya mensuplarını ağırlayıp, Basın bayramını kutladı.

Düzenlenen yemekli programa Batman Park AVM yönetim kurulu Başkanı İsmet Yargı, Başkan yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Ahmet Baltacı, Genel Müdür Halil İbrahim Ekmen ve kentte görev yapan gazeteciler katıldı. 
Etkinlik sohbet ve dayanışma içerisinde geçerken, AVM yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yargı, AVM olarak yeni proje ve çalışmalarının devam ettiğini belirterek şunları söyledi. “Basın çalışanlarımızın, kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki yükümlülüklerini en iyi biçimde yerine getirmek için gösterdikleri çabalar hiç kuşkusuz takdire şayandır. Gece gündüz demeden halkımızın bilinçlenmesi, haber alması ve gündemi takip edebilmesi için emek veren basınımızın güzide çalışanlarına ilimizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet haber siteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere siz değerli basın çalışanlarının Basın Bayramını kutlar,hepinize sağlık,başarı ve esenlikler dilerim. “ dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=