Lütfen bekleyin..



YAZ KURSLARINA 17 BİN KAYIT

30 Temmuz 2017, 16:49 - Okunma: 1460

Batman Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde her yıl yaz aylarında açılan il spor merkezleri yaz kurslarına farklı branşlarda yaklaşık 17 bin öğrenci kayıt yaptırdı. 2805 sporcuyla en fazla talep bu yıl basketbola oldu.

 Basketbolu 1868 sporcuyla voleybol ve 1810 sporcuyla futbol takip etti. 1439 sporcu atletizme başvuruda bulunurken, 883 sporcuyla güreş, 849 sporcuyla yüzme, 799 sporcuyla hentbol, 694 sporcuyla badminton, 565 sporcuyla halk oyunları, 556 sporcuyla masa tenisi, 540 sporcuyla cimnastik ve 496 sporcuyla wushu takip etti. Ayrıca il spor merkezlerindeki yaz okullarında tenis, boks, bilardo, bisiklet, dağcılık, karate, judo, kick boks, muay-thai, satranç, okçuluk, taekwondo ve daha onlarca dalda tecrübeli antrenörler eşliğinde eğitimler açık ve kapalı sor salonlarında devam ediyor.
"HEDEFİMİZE ULAŞTIK"
2017 il spor merkezleri yaz spor okullarında hedeflerine ulaştıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, emeği geçenlere teşekkür etti. Bütün antrenörlerle bu yıl farklı bir program izlediklerini belirten İl Müdürü Eren; "17 bin sporcumuzla farklı branşlarında hizmet ediyoruz. Amacımız çocuklarımız yaz tatilinde spora teşvik etmektir. Bu konuda ciddi anlamda çalışmalarımız programlı ve disiplinli bir şekilde devam ediyor." diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=