Lütfen bekleyin..



TÜPRAŞ Kavşağında son rötuşlar

30 Temmuz 2017, 16:48 - Okunma: 1098

Belediyez Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, trafik yoğunluğunun olduğu yerlerdeki sinyalizasyon yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Vatandaşlardan gelen taleplerin yanı sıra tespit edilen noktalara anında müdahale eden ekiplerimiz, vakit kaybetmeden gerekli önlemleri alıyor.

Özgürlük Bulvarı üzerinde bulunan TÜPRAŞ Kavşağında mahalle sakinleri ve esnaftan gelen talepleri değerlendiren Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, anılan yerin sinyalizasyon sistemini yeniledi.

Tüpraş Kavşağındaki trafik sisteminde yapım, bakım ve onarım çalışmalarında sona gelindiğini belirten Belediyemize bağlı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli, hafta içinde sinyalizasyon sisteminin devreye gireceğini belirtti.

Kent merkezinde artan araç sayısı karşısında yeni kavşaklara da sistemin kurulması için gerekli çalışmaların devam ettiği kaydedilirken, TÜPRAŞ Kavşağında hafta içinde yapılan çalışmalarda yeraltı ve üst bağlantı çalışmaları ile üst montaj çalışmasının tamamlandığı hatırlatıldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=