Lütfen bekleyin..



Batmanlı Sporcular başarıdan başarıya koşuyor

15 Ağustos 2021, 17:51 - Okunma: 715

Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’na katılan 1955 Batman Belediyespor sporcusu milli yüzücü Yusuf Oğur, Batman’a 3 Altın, 3 Gümüş madalya ile döndü.10-12 Ağustos tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası, 32 ilden 48 kulüp 143 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Bedensel Engelliler Türkiye

Şampiyonası’na Batman’dan katılan 1955 Batman Belediyespor sporcusu milli yüzücü Yusuf Oğur, S4 klasmanında, 6 stil yarışta müsabaka süresince; 200 metre serbest, 100 metre serbest, 150 metre ferdi karışık, 50 metre serbest, 50 metre kurbağalama, 50 metre sırtüstü, yarışarak 3 altın 3 gümüş madalya kazandı.
6 MADALYA İLE DÖNDÜK
Türkiye Şampiyonası’nı başarıyla kapatan milli sporcu Oğur: “Dünyada ve memleketimizde yaşanan hastalıklara rağmen bu sıkıntılı ve zor süreçte maddi ve manevi desteğini bizden esirgemeyen Batman Valisi Hulusi Şahin başta olmak üzere Batman halkını ve Batman ilini şampiyonada en güzel şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Desteklerinden dolayı Batman halkına sonsuz teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=