Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Beşiri İlçesinde İncelemelerde Bulundu

29 Mart 2017, 16:46 - Okunma: 1826

Vali Ahmet Deniz, Beşiri ilçesini ziyaret ederek, incelmelerde bulundu, ilçe halkıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz’e İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.


İlk olarak Beşiri Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Deniz, Kaymakam Mustafa Maslak, Kurum yöneticileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek, Beşiri ilçesine yapılacak yatırım çalışmaları ile ilçenin genel durumu görüşüldü.

Toplantı öncesi ilçede yürütülen kamu yatırımları hakkında açıklamada bulunan Vali Deniz, “Beşiri Devlet hastanesi bu yıl hizmet vermeye başladı. Vatandaşlarımız basit bir tedavi için artık başka şehirlere gitmeye gerek kalmadan kendi memleketinde kaliteli ve memnuniyet verici hizmet almaktadır. Gençlik merkezi ve ihtiyaç duyulan okul ve derslik yatırımları programa alındı. Aynı zamanda yapımı devam eden okul ve derslik inşaat çalışmaları devam etmektedir. İlçedeki alt yapı ve üst yapı, asfalt ve parke çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu. 
Belediyelerin asıl görevleri halkın parasını halkın hizmetine sunmak olduğunu vurgulayan Vali Deniz, Belediyelerimize yapılan görevlendirmeler sayesinde hizmet kalitesinin arttığı, mevcut kaynaklar ile daha fazla hizmetler üretilerek halkın hizmetine sunulduğunu belirtti.


Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe esnafını ziyaret eden Vali Deniz, esnafla yakında ilgilenerek sorun ve isteklerini dinledi. 
MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ 
Daha sonra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda Beşiri ilçesi mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Deniz, muhtarların istek ve sorunlarını dinledi.
Muhtarlara hitaben bir konuşmam yapan Vali Deniz, “Mahalli idarelerimizin en güçlü birimlerden biri olan muhtarlarımız aracılığıyla köylerin altyapı ve üstyapı çalışmaları konusunda sorun ve sıkıntılarını öğreniyoruz. Sizler kanunların uygulayıcılarısınız.  Köylerimizin huzuru ve güvenliğinden birinci derecede sorumlusunuz. Hepimizin gayesi vatandaşa hizmet etmektir. Bizim öncelikle huzura, birlik, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Buna karşı gelen her kim varsa karşısında dimdik duracağız. Bölücü terör örgütü bölgeye kan ve gözyaşı dışında bir şey vermemiştir. Artık bu duruma dur deme zamanı geldi. Bu terör belasından kurtulmak için tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlıkla devam edecektir” diye konuştu. 
Ülkemize yapılan saldırılar karşısında birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak bu tür saldırıların bertaraf edileceğini vurgulayan Vali Deniz, bu saldırıları yapan güçler aynı zamanda terör örgütlerine destek vererek, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalıştıklarını ifade etti. 
İKİKÖPRÜ BELDESİ İLE DOĞANKAVAK KÖYÜ ZİYARETİ 
Beşiri ilçesi ziyaretinin ardından İkiköprü beldesine geçen Vali Deniz ve beraberindekiler, ilk önce Belde Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet etti, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Daha sonra İkiköprü Sabancı Ortaokulu ve Anaokulunu ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle yakından ilgilenerek, kendilerine kitap hediye etti.Okul ziyaretinin ardından belde çarşısında bulunan bir çay bahçesinde belde halkıyla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet etti, istek ve sorunlarını dinlerdi.Daha sonra Doğankavak Köyüne geçen Vali Deniz ve beraberindekiler, köy halkıyla bir araya gelerek, vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.  
Köyde yeni hizmete giren taziye evinde vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Vali Deniz, Ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını istemeyen güçlerin olduğu belirterek, Yıllardır terör örgütlerini başımıza salarak sinsi emellerini gerçekleştirmek isteyen dış güçlerin, bu gün de ülkemize saldırıda bulunduklarını ifade etti. 
Huzur ve güven ortamının sağlanması için güvenlik kuvvetlerimizin gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Vali Deniz, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan terör örgütlerine karşı yürekli bir şekilde dik durma zamanı geldiğini belirtti. 
Bizim işe ve aşa ihtiyacımızın olduğunu ifaden Vali Deniz,” Hain terör örgütlerine karşı yürekli ve cesaretli bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz, vatan olmadan hiçbir şeyin kıymeti yoktur. Vatan sevgisi imandandır. Bu hain güçler bizi komşularımız olan Suriye ve Irak gibi yapmak istiyorlar. Artık vatandaşlarımız bu oyunları çok iyi fark etti. Bu gün insanlarımızın bizi al bayrağımızla karşılamaları bunun en iyi göstergesidir” dedi. 
İnceleme ve ziyaretlerin ardından Vali Deniz, akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=