Lütfen bekleyin..



TP’nin Küçültülmesi Kararından Vazgeçilmeli

27 Temmuz 2017, 18:08 - Okunma: 1275

Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Av. Yusuf Tanrıseven yaptığı açıklamada TP’de yaşanan gelişmelere tepki gösterdi. TÜM İL SOSYAL VE EKONOMİK AÇIDAN OLUMSUZ ETKİLENECEKBaşkan Tanrıseven açıklamasında “TP’nin, petrolden doğan kent unvanına sahip olan Batman ekonomisine katkısı yadsınamaz bir gerçektir.

Sanayisi yeterince gelişmemiş ve iş imkanları oldukça sınırlı olan ilimizde TP’nin küçültülmesi veya kapatılması ilimizin can damarlarından birini keserek ekonomiye büyük bir darbe vuracak ve sadece çalışanlar değil, esnafından köylüsüne kadar bütün batman halkı bu durumdan olumsuz etkilenecektir. Yine işsizlik oranında Türkiye’de başı çeken illerden biri olan Batman’da işsizlik oranının daha da artmasına yol açılacaktır.
Platform üyeleri STK’lar olarak, sosyal ve ekonomik açıdan ilimizi oldukça olumsuz etkileyecek olan TP’nin küçültülmesi veya kapatılması kararını yanlış buluyoruz. Bu karardan vazgeçilerek, tam tersine bu kurumun daha da güçlendirilerek ülke ekonomisine çok daha büyük katkılar sağlaması için çalışmalar yapılması gerekmektedir.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=