Lütfen bekleyin..



“Birileri TP Üzerinde Hesaplar Peşinde”

27 Temmuz 2017, 17:32 - Okunma: 1375

ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, son günlerde gündemi meşgul eden TP’nin özelleştirilmesi ile ilgi basın açıklaması yayınladı. Başkan Nasıroğlu, “Hiç kimse TPAO’nun taşınmaması veya yok edilmemesi hususunu dile getirilmezken şimdilerde TPAO’nun bölge müdürlük binasının tıp fakültesi veya sit alanı olması hakkında ileri geri konuşuyorlar. Batman’da yaşayan halkımızın konu ile ilgili duyarsız ve ferasetsiz tavrı bu konuda bir bilince sahip olmadıklarının bir göstergesidir.

Birileri Türkiye Petrolleri üzerinde hesaplar peşinde oldukları için TPAO’yu zayıflatıp başka yerlere taşımak veya özel sektöre devretmek gibi niyetleri var. Şunu net olarak anlıyoruz ki; bir müddet sonra TPAO birilerine satılacak ya da devredilecek. Kurumu alacak olan da şimdiden “Ben Batman’daki 1400 işçiye ne yapayım? Bu rakamı yarıya düşürüp masaya öyle oturayım” şartını öne sürdüğü için TPAO’nun küçültülmesine karar verilmiş durumda. Böylece güzel Batmanımızın ilerlemesinin önüne geçmek ve gerilemesine sebebiyet verilmek istendiği aşikârdır” diye konuştu.
“TPAO YÖNETİM KADROSU LİYAKATTEN YOKSUNDUR”
Batman’ın bambaşka sorunları olduğunu dile getiren Nasıroğlu, “TPAO’nun baştan aşağı yönetim kadrosuna gelince; bu bir hükumet politikasıdır deyip işin içinden çıkmak isteseler de aslında bu onların proje üretmemeleri, ehliyetten ve liyakatten yoksun olduklarının bir göstergesidir. Liyakatten yoksun insanların beceriksizliği kurumları hiçbir zaman ileri taşıyamaz. Unutmayalım ki kurumları hainler çökertmez, beceriksizler çökertir. Bir an önce yetkililerden bu işe el atmaları bütün Batman halkının isteği ve ricasıdır” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=