Lütfen bekleyin..



Milletvekili Hamidi TP Altyapı Kararını Geri Aldırdı

27 Temmuz 2017, 17:30 - Okunma: 1793

Alt yapısının kapanma kararının ardından ödeneği de kesilen Petrolspor kulübü için Ankara’da girişimlerde bulunan AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, kapatmayı durdurdu ve ödeneğin tekrar çıkarılması için Ankara'da TP Genel Merkezini ve ilgili bakanlıklarla görüştü.

HAMİDİ MÜJDELİ HABERİ VERDİ
Hamidi müjdeli haberi vererek şunları söyledi: “ Batman için çok önemli bir yeri olan Petrolspor kulübün varlığını sürdürebilmesi için bugüne sağlanan altyapı imkanlarının devam ettirilmesiyle ilgili olarak Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı nezdinde gerekli girişimlerde ve görüşmelerde bulunduk. Üzüntülerimizi, endişelerimizi, taleplerimizi ve duyarlılıklarımız başta Sayın Bakanımız Berat Albayrak olmak üzere ilgili mercilere illettik. Halkımızın temsilcisi olarak ilettiğimiz bu haklı talebimiz olumlu karşılanmış, Petrolspor kulübüne bugüne kadar sağlanan desteklerin devamı yönünde karar alınmış ve BATMAN Bölge Müdürlüğümüze iletilmiştir. Bu önemli kararın halkımıza hayırlı olmasını yürekten diliyorum. Her zaman Batman’a ve Batmanlılara yönelik haklı taleplerin ve hassasiyetlerin takipçisi olmaya ve Petrolspor kulübümüzün yanında olup destekçisi olmaya devam edeceğiz. 
Ayrıca TP Batman Bölge Müdürlüğümüzde çalışan tüm kardeşlerimizin hak ve taleplerini de takip etmekteyiz. Hülasa Batman için her yönüyle sorumluluğumuzun gereği olarak kararlı ve titiz bir çalışma içindeyiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla her sıkıntının üstesinden geliyoruz. Halkımızın destekleriyle güzel hizmetlere vesile olmaya devam edeceğiz inşallah.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=