Lütfen bekleyin..



Dicle Elektrik Batman’daki Yatırımlarına Devam Ediyor

27 Temmuz 2017, 17:19 - Okunma: 1118

Dicle Elektrik, özelleştirme ile beraber başlattığı yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Batman kent merkezinde 30 yıllık şebekeyi yenileme çalışmalarını devam ettiren Dicle Elektrik, Gültepe ve Kültür Mahallelerinden sonra GAP ve Belde Mahallelerinde eski şebekeyi sil baştan yeniliyor. MALİYETİ 8 MİLYON LİRAEPDK mevzuatlarına uygun güvenli, modern ve kesintisiz elektrik için şebeke yenileme çalışmalarına devam eden Dicle Elektrik, GAP ve Belde Mahallelerindeki şebeke yenileme çalışmaları için 8 milyonluk bütçe ayırdı.

Şebekenin yenilenmesiyle birlikte havai hatlardan kaynaklı enerji sorunları son bulurken, görüntü kirliliği de tamamen ortadan kaldırılacak. 
İNSAN ODAKLI ÇALIŞIYORUZ
Proje Tesis Yöneticisi İzzettin Kılınç, insan odaklı çalıştıklarını belirterek, abonelerine düzenli, güvenli ve kesintisiz enerji için çalıştıklarını söyledi.GAP ve Belde Mahallelerinde havai hatlar ve trafoların tamamen devre dışı bırakılarak modern kabinlerin oluşturulacağını belirten Kılınç, GAP Mahallesine 8, Belde Mahallesine ise 13 yeni kabin kurulacağını, eski kabinlerin de güçlendirilerek elektrik sorununun tamamen giderileceğini ifade etti. 
25 KM KABLO DÖŞENECEK
Yönetici Kılınç, proje kapsamında GAP Mahallesinde 3 Km OG(Orta gerilim) ve 3 km AG(Alçak gerilim) olmak üzere toplam 6 km, Belde Mahallesinde ise 8 km AG ve 11 Km OG olmak üzere toplam 19 km kablo döşeneceğini aktardı.  Her iki mahalleye döşenecek kablo uzunluğunun 25 kilometre olduğuna dikkat çeken Kılınç, her iki mahalleye toplam 672 aydınlatma direğinin dikileceğini de kaydetti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=