Lütfen bekleyin..



Petrolspor’da fikstür çekildi

26 Temmuz 2017, 18:32 - Okunma: 1542

İLK MAÇ DEPLASMANDA BAYRAMPAŞASPOR’LATFF 3. Lig'de 2017 - 2018 Sezonu fikstür çekimi yapıldı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık, Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, İŞ adamı Oktay Vural TFF 2 ve 3. Lig kulüp temsilcileri katıldı.

Fikstür çekimine göre Petrolspor’un ilk maçı deplasmanda Bayrampaşaspor’la karşılaşacak. Kırmızı Beyazlılar 10 Eylül’de Yomraspor’la Batmandaki ilk maçlarını oynayacaklar. Petrolspor İlk devrenin son maçında Çatalcaspor’la deplasmanda karşılaşacak. 
TFF 2 ve 3. Lig'de sezon 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla başlarken, ilk yarı maçları 17 Aralık 2017 Pazar günü tamamlanacak. Liglerde 20 Ocak 2018 Cumartesi günü ikinci yarı başlayacak ve normal sezonun son maçları 5 Mayıs 2018'de yapılacak.
2017 - 2018 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. TFF 3. Lig'de ise müsabakalar 3 grupta 18'er takımla oynanacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=