Lütfen bekleyin..



Solante Güneş Ürünlerini Keşfet!

04 Temmuz 2021, 09:51 - Okunma: 1331

En güçlü ve etkili D vitamini kaynağı güneştir. D vitamini alımını sağlamak ve bronzlaşmak için özellikle yaz aylarında tatil beldelerinde uzun süre güneşleniriz

En güçlü ve etkili D vitamini kaynağı güneştir. D vitamini alımını sağlamak ve bronzlaşmak için özellikle yaz aylarında tatil beldelerinde uzun süre güneşleniriz. Ancak unutulmamalıdır ki cilt güneşin zararlı ışınlarına karşı 5-30 dakika arası koruma sağlar. Bu nedenle güneşe uzun süre maruz kalmak ciltte leke, kırışıklık, elastikiyet gibi problemleri beraberinde getirir. Bu durumu önlemek için cilt tipinizle uyumlu olarak geliştirilmiş güneş koruyucular tercih etmeniz gerekir.

Biz de sizler için her cilt tipine özel olarak geliştirilmiş Solante markasının güneş koruyucularını ele aldık. Hadi gelin birlikte inceleyelim…

Solante Pigmenta Lotion SPF 50+

Lekeli ciltler için geliştirilmiş güneş koruyucudur. SPF50 içeriği sayesinde güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korur. Suya dayanıklı formüle sahiptir. Yağsız, hipoalerjiktir ve paraben içermez. Cildin korunmasına yardımcı olur. Lekeli veya lekelenmeye eğilimli ciltler için idealdir.

Solante Acnes Tinted SPF50

Yağlı ciltler için güneş kremi ürünüdür. Hafif renkli formülü sayesinde cilt kusurlarını gizler, kapatır. Suya dayanıklı ve yağsız formülü ile ciltte anında emilir. Cildin korunmasına yardımcı olurken cildi nemlendirir.

Solante Irrita SPF50+

Tahriş olmuş ciltler için uyumludur Solante güneş krem çeşididir. SPF50 içeriği ile cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. Ciltte oluşabilecek problemlerinin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Cildi nemlendirerek yumuşatır ve rahatlatır.

Güneş Kremi Kullanımı

Güneş kremlerini yaz ve kış farketmeksizin kullanmak gerekir. Bu anlamda güneş koruyucuyu nerede kullanacağınızda son derece önemlidir. Temizlenmiş cildinize eşit bir şekilde cilt tipinizle uyumlu güneş koruyucuyu uygulayın.

Tatil beldelerinde güneş koruyucu kullanımına ekstra özen göstermeniz gerekir. Su ve tere maruz kaldığınızda güneş kreminizi 2 saatte bir tekrar sürün.

Tüm güneş kremi çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=