Lütfen bekleyin..



Batman 72 Gençlerle Adım Adım 3. Lig’e

20 Haziran 2021, 11:52 - Okunma: 1777

Bölgesel Amatör Futbol (BAL) Liginde ilimizi temsil eden ve ilk 2 maçını kazanarak büyük bir sıçrama yapan Batman 72 Belediyespor lige iddialı bir başlangıç yaptı. Batman’lı gençlerle ligde büyük bir başarıya imza atan Batman 72 Belediyespor kulüp başkanı Engin Karaman ve Batman’lı yöneticiler öz kaynaklarıyla takımı ligde zirveye taşıdılar. Çarşamba günü Diyarbakır Bağlarspor Belediyespor’la zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Batman 72 Belediyespor 2. Tura çıkmayı garantileyecek.

İLK 2 MAÇINI KAZANDI
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Bölge 4. grupta yer alan Batman'ın tek temsilcisi Batman 72 Belediyespor, konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden Diyarbakır Bağlar Belediyespor'u 3-2 mağlup etti. Mardin Mazıdağ sporuda mağlup eden Temsilcimiz Ligde 6 puana ulaşarak 2. Tura kalmak için büyük bir avantaj sağladı.
TAKIMDA BATMANLILARIN DAYANIŞMASI
Takımda Kulüp Başkanlığını Batman spor ve iş camiasının sevilen isimlerinden Engin Karaman yaparken, yönetimde as başkan olarak Hakim Baktaş, Basın sözcüsü olarak Ruşen Güneş, Yönetim kurulu üyesi olarakta Necati Dadak, Fahrettin Ekinci yer alıyor.

Batman’lı gençlerin mücadele ettiği takımda Batman’ın sevilen ve başarılı hocalarından Yahya Kayra görev yapıyor.Batman’ın sevilen simalarından olan Terzi Sedat Ekinci’de Batman 72 Beledsiyespor’un en büyük destekçilerinden biri. Batman protokolünde sevilen isim olan Sedat Ekinci tüm Batman halkının takımı sahiplenmesini isteyerek Batman’lı gençlerin başarısıyla gurur duyduklarını belirtti.   
"BATMANLI GENÇLERİN BAŞARISI”
Basın Sözcüsü Ruşen Güneş “Takım kadromuzun tamamı Batmanlı. Genç ve yetenekli bir ekiple mücadelemizi sürdürüyoruz. Motivasyonumuzu çok yüksek. Takımımıza güveniyoruz. Tüm Batman halkının takıma destek sunmasını bekliyoruz. Gelsinler bizleri tribünde desteklesinler. Çarşamba günü oynayacağımız Diyarbakır Bağlarspoor maçından 1 puan bile alırsak ikinci tura kalıyoruz. Ekibimize güveniyoruz. Gençlerimiz canla başla sahada mücadele ediyor.Neden Batman’ın 3. Ligde 2. Takımı olmasın. 3. Lig yolunda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz" dedi. 


BAĞLAR DEPLASMANINA ÇIKIYOR...
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3.haftasında Batmanı temsil eden ve lider durumda Batman 72 Belediyespor, 23 Haziran Çarşamba saat 17:00 Seyrantepe Spor Kompleksi sahasında Diyarbakır Bağlar Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.
ÇEYREK FİNALE YÜKSELECEKLER
Batman 72 Belediyespor bir üst tura çıkması durumunda oynayacağı 4 play off maçını kazanması durumunda 3.lige yükselmiş olacak.Statü gereği 4. Bölge 3. Grup ve 4. Grup birincileri çeyrek finalde karşılaşacak. Çeyrek, yarı ve final maçları tek maç üzerinden tarafsız sahada oynanacak. 4. Bölge şampiyonu final maçı sonunda 3. Lige yükselecek.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=