Lütfen bekleyin..



Eğitimspor Voleybolda Bölgesel Lig Yükselme maçlarına katıldı

15 Haziran 2021, 15:59 - Okunma: 610

İl Milli Eğitim Müdürü ve Eğitimspor Kulüp Başkanı Mahmut Kurtaran, Müdürlük bünyesinde faaliyetlerini yürüten "Eğitimspor Kulübü" Voleybolda Bölgesel Lig maçlarına katıldı.2008 yılından bu yana futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, satranç branşlarında faaliyetlerini sürdürmekte olan Eğitimspor Kulübümüz ilimizi bölgesel ve Türkiye Şampiyonalarında

 başarıyla temsil etmektedir. Yetiştirmiş olduğu sporcular ülkemizin köklü kulüplerinde oynama imkânı sağlamıştır. Eğitimspor Kulübü kendi bünyesinde yetiştirmiş olduğu sporcularla, 10-13 Haziran tarihleri arasında İlimizde düzenlenen ve Voleybol federasyonu faaliyet programında yer alan Bölgesel Lig müsabakalarına bayan ve erkek takımlarıyla katılım sağlayarak müsabakalarda başarılı sonuçlar elde etti.
KURTARAN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ
19 Mayıs Kapalı Spor salonunda oynanan maçları İl Milli Eğitim Müdürü ve Eğitimspor Kulüp Başkanı Mahmut Kurtaran da izledi. Maçlar öncesi müsabakalara katılan tüm takımlara başarı dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran müsabakalarda görevli hakem ve federasyon temsilcilerine sporcular adına teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=