Lütfen bekleyin..



Her Durumda Asfalta Devam

24 Temmuz 2017, 21:51 - Okunma: 1297

Kentin yeni açılan yolları ile bozulan cadde ve sokaklarında çalışmalar yürüten Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfaltlama ekipleri, Batmanlılara hizmet kazandırmak için her koşulda çalışmalarına devam ediyor.

Yaz sıcaklarına rağmen çalışmalarını aksatmayan Belediye asfaltlama ekipleri, hizmetlerini kentin farklı bölgelerine kazandırmanın çabasını veriyor. Yeni açılan yolları asfaltlayarak kent içi ulaşımına kazandıran Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfaltlama ekipleri, bozulan cadde ve sokakları ise  yamalama ve komple asfalt çalışmalarıyla bakıma alıyor.

Kentin ihtiyaç duyulan her bölgesinde asfaltlama çalışması yürüten ekipler, Hürriyet Mahallesi 427 Sokak, Petrolkent Mahallesi 2872 Sokak, İrmi Mahallesi 4201, 4204, 4212, 4214 sokaklar ile Bostan caddesi ve Çamlıca Mahallesi 2403 Sokaktaki asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Yoğun çalışan ekipler, hizmetlerine Çamlıca mahallesinde devam ediyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=