Lütfen bekleyin..



Sason’a Yüksek Okul Müjdesi

24 Temmuz 2017, 21:49 - Okunma: 1597

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ilçeye yüksek okul kazandırmak için çalışma başlattıklarını ve ilgili kurumlarla diyalog halinde olduklarını belirtti.Başkan Uçar ilçemize yüksek okul kazandırmak için çalışma başlattıklarını ve ilgili kurumlarla diyalog halinde olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Cuma Uçar, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr Zeki Argunhan, Yrd Doç. Dr Harun Karaduru, Öğretim Görevlisi Dr Fevzi Yaşar, öğretim görevlisi Dr Davut sevim ,öğretim görevlisi Mehtap Andırman İlçe Kaymakamı Ökkeş Beyaz’ı makamında ziyaret etti.
TARIM EN ÖNEMLİ FAALİYET ALANI
Sason Belediye başkanı Cuma Uçar ‘’Bizler ilçemizin canlı olmasını istiyoruz. Sason gerek tarihsel kalıntıları ve geçmişi ile gerekse doğa ve yaban hayatı ile çok çeşitli alanlarda yüksek okul seviyesinde eğitim yapılabilecek potansiyeli taşıyor.Doğal bitki örtüsü mükemmeldir. Sadece bu bölgede yetişen bitkiler mevcut. Yaban hayatla ilgili çok geniş araştırmalar yapılabilir. Bu branşlar dışında tarımda ilçemizde en önemli faaliyet alanları.Bu kadar geniş bir çeşitliliğe sahip ilçemizde yüksek okul olmaması için bir sebep yok. Belediye olarak yüksek okulla ilgili her türlü yardıma hazırız.’’ Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=