Lütfen bekleyin..



Uçar 24 Temmuz Basın Bayramını Kutladı

24 Temmuz 2017, 21:40 - Okunma: 1022

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, basın mensuplarının bayramını kutladı.Başkan Uçar, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "Toplumsal yaşamın önemli kurumlarından olan basın yayın kuruluşları kamuoyunun bilgilendirilmesi, aydınlatılması, insanlar arasında düşünce ve kanaat alışverişinin sağlanması ve ülkede sosyal dayanışmanın temini açısından büyük önem taşımaktadır.

Basınımıza düşen en büyük ödevlerden biriside içinde yaşadığı toplumun milli ahlaki insani ve kutsal değerlerine saygılı olmaktır. Basın bu noktalara duyarlı olduğu zaman hemen her kesimden destek görür ve toplumun bu kuruma güveni artar. Güvenilir ve güçlü basın ise her yönde gelişmeye büyük katkı sağlar.
15 Temmuz’da milli irade ve demokrasimize karşı gerçekleştirilen hain ve alçak darbe teşebbüsüne karşı yerel basınımızın, ülkesi ve milleti için ne kadar önemli bir görev icra ettiğine bütün dünya şahitlik etmiştir.
Basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sason'umuzun hak ettiği yere ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=