Lütfen bekleyin..



Özel Basut Okullarında kayıtlar başladı

24 Temmuz 2017, 21:39 - Okunma: 1094

Özel Basut Eğitim Kurumları'nda kayıtlar başladı. Mersin’in en özel okulu olmayı başaran Özel Basut Eğitim Kurumları’nda anasınıfı, ilkokul ve ortaokul için 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı kayıtları başladı. Erken kayıt avantajları sunan eğitim kurumuna veliler büyük ilgi gösteriyor.Türkiye’nin en köklü ve başarılı okullarından biri olan Özel Basut Eğitim Kurumları 26 yıllık köklü eğitim ve öğretimiyle Mersin’de açtığı şubesiyle fark yaratıyor.

"AYDIN VE YAPICI DÜŞÜNEBİLEN BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ"
Yönetim Kurulu Başkanı Günay Basut, Basut Eğitim Kurumları olarak öğrencilerin ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeye çalıştıklarını vurguladı. Basut, modern eğitim tekniklerini kullanarak ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam, kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak aydın ve yapıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydetti.
Eğitime gönül veren bir kadrolarının bulunduğunu anlatan Basut, "Bıkıp yorulmadan, sevgi ve saygıyla eğitimlerimize devam ediyoruz. Her geçen gün daha da artan kaliteli eğitim ihtiyacı geleneksel öğretilerin çağdaş uygulamalar ile birleşmesi ihtiyacı en velilerin kaygısı haline gelmişti. Öğrencilerimizin geleneksel değerlere bağlı kalarak geleceklerine çağdaş, bilimsel eğitim ile yön vermelerini amaçlıyoruz" dedi.
"ÇOCUKLARIMIZ İÇEN ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRİYORUZ"
Hayattaki en önemli mirasları olan çocuklara yatırım yaptıklarını vurgulayan Basut "Muasır eğitim ve yönetim anlayışı, tecrübesi ile geleneksel değerler ve modernite arasında köprü görevi üstlenen kurumumuz çocuklarımız için üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir.”
HER AŞAMADA BAŞARIYA ULAŞMAK İSTİYORUZ
Mersin'de bu yıl başında eğitim öğretime başlamalarına rağmen
“Bilgiyle sevginin buluştuğu yer” sloganıyla fark yaratmaya başladıklarını anlatan Basut şöyle devam etti: "Akademik ve bireysel gelişimi destekleyen eğitim modeliyle fark yaratan Özel Basut Eğitim Kurumları olarak 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı kayıtlarımız başladı. Kodlama Eğitimi, yabancı dil, sanatsal, sağlıklı yaşam ve kültürel etkinlikler ile deneyimsel oyun terapisi, etkin güvenlik, kesintisiz etkin rehberlik, hızlı ve etkin okuma kursları, aile öğrenci eğitim koçluğu, homojen sınıflar, haftalık ve aylık Türkiye geneli sınavların yanında yaratıcı drama, müzik, bale dans eğitimi ve görsel sanatlar ile eğitimin her aşamasında üstün akademik başarıya ulaşmak istiyoruz."
"EĞİTİM ALANINDA ÖNEMLİ AÇIĞI KAPATIYORUZ"
Basut, Mersin halkını geleceğin eğitim anlayışı ile tanıştırdıklarını ifade ererek şunları söyledi:
"Kurumumuz uyguladığı eğitim modeli ile öğrencilerinin bu alandaki bütün ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Eğitim alanında Mersin’deki önemli bir açığı kapatıyoruz. Yarınımızı belirleyen öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken; daima saygın ve başarılı bir eğitim kurumu olmak hedefiyle çıktığımız bu kutsal yolda kendini sürekli yenileyen, geliştiren, yaratıcı ve üretken tüm öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslararası toplumların her zaman en önde gelen bireyleri olarak yetiştirmeyi görev edindik. Özel Basut Eğitim Kurumları ile aydınlık yarınlar için yola devam ediyoruz.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=