Lütfen bekleyin..



"İnsanın olduğu her yerde Türk Kızılayı var"

23 Temmuz 2017, 18:10 - Okunma: 1273

Her platformda sahada olan Türk Kızılayı Batman Şubesi, Toplumun her kesiminden, her yaştan katılımcının etkinliklerde katılımcılara program sonuna kadar Çay, Su, Meyve suyu ve çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Türk Kızılayı Batman Şubesi Başkanı Ali Tezdiğ, “Onursal başkanımız Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda insanın olduğu her yerde biz varız, Türk Kızılayı var. Özellikle son dönemde yaşadığımız terör örgütü FETÖ’nün hain darbe girişimi sonrası düzenlenen her etkinlikte, her programda hazır bulunmayı kendimize addettik. Hain darbenin yaşandığı 15 Temmuz 2016’da olduğu gibi bu yıl ki yıl dönümünde de alanlardaydık, bu kapsamda düzenlenen her etkinlikte olacağız.” ifadelerini kullandı.
TEZDİĞ DEPREM BÖLGESİNDE
Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ,  Muğla merkezli Ege'de meydana gelen 6,3 büyüklüğünde depremin ardından bölgeye gitti.Türk Kızılayı’nın deprem bölgesindeki çalışmalarını ve bölgede meydana gelen hasarı yerinde inceleyen Tezdiğ, Türk Kızlayı ve Devlet olarak vatandaşların yanında olup her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışacaklarını söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=