Lütfen bekleyin..



Batman Sevdalıları Platformu TP’ye Sahip çıkılmasını istedi

23 Temmuz 2017, 18:08 - Okunma: 1689

İlimizin tanınmış simaları tarafından oluşturulan Batman Sevdalıları Platformu Türkiye Petrollerinin Tpic’e bağlanma kararından vazgeçilmesi ve özelleştirilmemesi çağrısı yaptı. İş adamları Mehmet Dinç, Selman Dinç, Emin Çelik, Hıfzullah Özoğul, Mustafa Balaban, Mehmet Zengin, Yusuf Ertekin ve Serhat Kaya’dan oluşan Batman Sevdalıları Platformu, ilk kamuoyu brifinginde kentin sorunları ve çözüm önerilerini gündeme taşıdı.

TÜRKİYE PETROLLERİ KÜÇÜLTÜLMESİN
Batmanlılık bilinciyle hareket edeceklerini açıklayan Platform Üyeleri “ Batmanın can damarı olan Türkiye Petrollerinin TPİC’e bağlanmasından dolayı endişeliyiz. Umarız kent için bir olumsuzluk yaşanmaz. Emeklilik yaşının düşürülmesine karşıyız. Türkiye Petrollerinde çalışan işçi sayısının artırılmasını istiyoruz. Türkiye Petrolleri Batman için önemli bir kuruluştur.  Batman Türkiye Petrolleriyle büyüdü. Yine Şafak Mahallesi’ndeki 16 Mayıs Stadının TOKİ’ye devredildiği söylentilerine karşı Stat, yürüyüş yapılabilecek bir yeşil alana dönüştürülebilir. Stat karşılığında TOKİ’ye, Batıraman’da bir kaç misli arsa verilebilir. 16 Mayıs stadyumuna dokunulmamalı. Yeşil alan haline getirilmeli.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=